SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sturridge soyunma odasında özür diledi

Sturridge soyunma odasında özür diledi

17 Eylül 2019 Salı - 10:32




Trabzonspor'un 2-2 berabere kaldığı Gençlerbirliği maçında forma giyen Daniel Sturridge hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.





Süper Lig'de 16 maçtır yenilmeyen Trabzonspor bu sürede 10 galibiyet 6 beraberlik aldı. Ligde devam eden en uzun yenilmezlik serisinin sahibi olan bordo-mavililerin buna rağmen 6 maçlık iç saha galibiyet serisi sona erdi.

Yenen ikinci golden sonra kendisine faul yapıldığını belirten Daniel Sturridge ise maç sonunda takım arkadaşlarından özür diledi. İngiliz oyuncu, ''Premier Lig serttir ama bana yapılan hareket dünyanın her yerinde fauldür'' diye isyan etti.

Hazır olmayan Sturridge'i yönetim mi sahaya sürdü?

Kaptırdığı top sonrası golün yenmesine ve Trabzonspor’un 2 puanına neden olan Sturridge için Ünal Karaman’ın maçtan sonra, ''çalışıyor ama bu tempo onun şuan için kaldırabileceği tempo değil. Yavaş yavaş arzu eden seviyeye getirmeye çalışacağız ama bu biraz daha zaman alacak öyle görünüyor'' diye konuştu. Karaman’ın hazır olmadığını düşünmesine rağmen İngiliz oyuncuyu sahaya neden sürdüğü ise merak konusu oldu. Bazı iddialar ise yönetimin Sturridge için Karaman’a, ''taraftar bekliyor. 15-20 dakika oynat'' baskısı kurduğu yönünde.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap