SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sturridge Sivasspor kadrosuna alınmadı

Sturridge Sivasspor kadrosuna alınmadı

22 Eylül 2019 Pazar - 14:20




Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Daniel Sturridge şoku yaşanıyor. İngiliz yıldız sakatlığı nedeniyle maç kadrosundan çıkartıldı.





Trabzonspor'da Daniel Sturridge şoku yaşanıyor. Yarın deplasmanda Sivasspor'a konuk olacak olan bordo-mavili ekipte yıldız oyunucun sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği açıklandı.
Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, Daniel Sturridge’nin sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sivasspor maçı kadrosundan çıkartıldığını belirten Güven, “Cumartesi sabahı sağ ayak Aşil tendonu ve bileğinde ağrı şikayeti olduğunu belirten Daniel Sturridge’in aynı gün yapılan muayene ve çekilen MR sonucunda Aşil tendonu ve FHL (Flexor Hallucis Longus) tendon kılıfında ödem tespit edilmiştir. Acil olarak tedavisine başlanan futbolcumuz Süper Lig Cemil Usta sezonunun beşinci haftasında oynayacağımız Sivasspor karşılaşmasında riske edilmeyerek kamp kadrosundan çıkartılmıştır” dedi. Bu arada bu sabah yapılan taktik çalışmasında sol ayağında ağrı olan Abdülkadir Parmak idmanı yarında bırakarak salona çalıştı. Tedavisini salonda sürdüren Parmak Sivasspor kadrosu maçında yerini alacağı öğürenildi. Yarın ki sivasspor maçını kadoru şu şekilde; 
Uğurcan, pereira, hosseini, Campi, Novak, Sosa, mikel, Abdukladir Parmak, Donis Avdijaj, nwakaeme, Sörloth 11'i ile sahaya çıkacak.

 

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap