SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sturridge için şok iddia! Torpille sağlık raporu mu alındı?

Sturridge için şok iddia! Torpille sağlık raporu mu alındı?

Karadeniz Özel

23 Eylül 2019 Pazartesi - 09:41




Sakatlanan Daniel Sturridge Sivas deplasmanına götürülmedi bu şok iddia ortaya atıldı; 'Torpille sağlık raporu alındı sonuç böyle oldu.'





Karadeniz Gazete /// Getafe maçındaki kötü futbolu nedeniyle eleştirilen İngiliz golcü, dün ağrılarının olduğu söyleyince MR’ı çekildi. Aşil tendonunda ödem tespit edilen Sturridge, Sivasspor maçı kadrosundan çıkarıldı. 

Bu şok gelişme Bordo-Mavili kulisleri harekete geçirirken, flaş bir iddia ortaya atıldı. Camiada bomba etkisi yaratan haberlere göre, müzmin sakatlığı olan Sturridge’e torpille sağlık raporu verildi.

Aynı kişiler bu iddialarını, “Sturridge’in sağlık kontrolleri, kulübün anlaşmalı hastanesi varken neden başka bir yerde yapıldı? Oyuncunun sakatlığı biliniyordu ve bile bile lades denildi.

Eski başkan Muharrem Usta, Sturridge’in sakatlığı ile ilgili Karadeniz’e konuştu:

BİZİM HASTANEYE GELMEDİ NEDEN GELMEDİ BİLMİYORUM


BU RASTLANABİLİR BİR DURUM DEĞİL

“Bizim hastanemiz Trabzonspor’un resmi sponsoru olan bir kurum. Sturridge’in sağlık kontrollerini bizim hastanemiz yerine başka bir yere yaptırması rastlanılabilir bir durum değil. Ben bu duruma o zaman sosyal medyadan tepki göstermiştim. Etik dışı olduğunu da söylemiştim..”


Trabzonspor, 21 Ağustos tarihinde, İstanbul’da özel bir hastanede Daniel Sturridge’i sağlık kontrolünden geçirmişti.


SAĞLIK KURULU BAŞKANI KİBAR YAŞAR GÜVEN:

STURRİDGE’İN ÇEKİLEN MR’INDA  ÖDEM TESPİT EDİLDİ

Sivasspor maçı kadrosundan çıkarılan Daniel Sturridge’in sakatlığı ile ilgili Sağlık Kurulu Başkanı Kibar Yaşar Güven açıklama yaptı. Güven şunları söyledi: “Cumartesi sabahı sağ ayak Aşil tendonu ve bileğinde ağrı şikayeti olduğunu belirten Daniel Sturridge’in aynı gün yapılan muayene ve çekilen MR sonucunda Aşil tendonu ve FHL (Flexor Hallucis Longus) tendon kılıfında ödem tespit edilmiştir. Acil olarak tedavisine başlanan futbolcumuz Süper Lig Cemil Usta sezonunun beşinci haftasında oynayacağımız Sivasspor karşılaşmasında riske edilmeyerek kamp kadrosundan çıkartılmıştır.” 

SAKATLIK RAPORU


A.ÖMÜR: 6 AY YOK

EKUBAN: 3 AY YOK

YUSUF SARI: 6 HAFTA YOK

FERNANDES: 4 HAFTA YOK

ONAZİ: BELİRSİZ


Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap