SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sturridge, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır'ı Premier Lig'e götürecek

Sturridge, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır'ı Premier Lig'e götürecek

27 Kasım 2019 Çarşamba - 16:04




Trabzonspor'un İngiliz golcüsü Daniel Sturridge, kurduğu menajerlik şirketinin hedeflerini Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır olarak belirledi. Daniel Sturridge, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır'ı İngiltere Premier Lig ile motive ederek, kendi şirketinin portföyüne katmaya çalışıyor.





Trabzonspor’un İngiliz futbolcusu Daniel Sturridge kendi adıyla bir menajerlik şirketi kurdu... başında da sevgilisi ve amcası duruyor. Şimdilik İngiltere alt liglerinden oyuncuları portföyüne katmaya çalışan Sturridge Menajerlik Şirketi’nin asıl hedefi ise Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür. Daniel Sturridge’in sürekli olarak bu oyuncularla yakın temas kurduğu ikisine de ''Premier Lig’e götürme'' sözleri vererek kendi menajerlik şirketine bağlamaya çalıştığı gelen bilgiler arasında.

Uğurcan Çakır'da hedef 20 milyon Euro

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, adı İngiliz ekipleriyle anılan Uğurcan Çakır'ın bonservisini 20 milyon Euro olarak belirlemişti. Uğurcan Çakır ile en ciddi ilgilenen ekip ise Liverpool.

Abdülkadir Ömür 30 milyon Euro

Trabzonspor'un bir diğer genç yıldızı Abdülkadir Ömür için belirlenen bonservis ise 30 milyon Euro. Abdülkadir Ömür'ün talipleri arasında ise Barcelona ve Liverpool gibi dev ekipler bulunuyor.


Beğendim
12
Sevdim
5
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap