SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sturidge bonservisiyle Origi kiralık geliyor!

Sturidge bonservisiyle Origi kiralık geliyor!

01 Ağustos 2019 Perşembe - 09:57




Avrupa medyasından ‘YOK ARTIK’ dedirtecek iddia...





Trabzonspor taraftarı Daniel Sturridge’in transferini dört gözle beklerken, Avrupa’dan çok farklı bir haber geldi. İngiliz ve İtalyan basınına göre; Bordo-Mavililer, yalnız Sturridge’i değil bir başka Liverpoollu Divock Origi’yi de kiralayacak.

BİR TAŞLA 2 KUŞ MU?

AVRUPA medyasından Trabzonspor taraftarını heyecanlandıran ancak, ‘Yok artık’ dedirtecek türden bir iddia ortaya atıldı. İngiliz ve İtalyan basınına göre, Daniel Sturridge’in transferini sonlandırmak için tüm kozlarını kullanan Bordo-Mavililer, Liverpool’un bir diğer golcüsü 24 yaşındaki Belçikalı Divock Origi için de girişimde bulundu.




TRABZONSPOR BEKLEMEDE

YAPILAN haberlerde, Liverpool’da Firmino, Salah ve Mane’nin gerisinde kalan ve sürekli kulübede oturan Origi’nin, Trabzonspor’dan transfer teklifi aldığı bildirildi. Haberin devamındı ise şu bilgilere yer verildi: Türk ekibi Trabzonspor, Sturridge’den sonra Origi’yi de alıp, 2 Liverpollu’yu yan yana oynatmak istiyor. Türkler Origi için kiralama önerisini Liverpool’a sundu.”
 
Beğendim
19
Sevdim
5
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap