SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Söyledikleri başka, yaptıkları bambaşka

Söyledikleri başka, yaptıkları bambaşka

29 Aralık 2020 Salı - 13:37




Ahmet Ağaoğlu’nun Galatasaray maçının sonrasında İstanbul’a dönerken uçakta söylediği sözler Trabzonspor’da iç karşılıklığı ortaya çıkardı… göz göre göre öyle bir açıklamanın sosyal medyadadan paylaşılması ise Başkan Ağaoğlu’nun, Abdullah Avcı’ya uyarısı olarak yorumlandı. Akıllara ise Avcı’nın Trabzonspor’a gelmeden önce sözler geldi.





Avcı sözleşme imzalamadan öne Başkan Ağaoğlu’na “Elimizdeki oyuncular kötü değil. Sadece iyi çalışmıyorlar. Doğru taktikle oynatılmıyorlar” demişti. Daha sonra “Hepsine şans vereceğim. Hepsini görmek istiyorum” sözlerini kullanmıştı.

Ancak önce Diabate, Plaza ve Bilal’i kadro dışı bırakan Avcı, Galatasaray maçından sonra Joao Pereira ve Campi’yi kadro dışı bırakma sinyali verince Başkan Ağaoğlu’nu kızdırdı. Çünkü daha önce orta sahaya bir 10 numara ile ön liberonun kendisine yeteri olduğunu söyleyen Avcı, transfer isteğini bir anda 6 oyuncuya yükseltti.

Beğendim
2
Sevdim
3
Beğenmedim
3
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap