SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Şota ve Arçil'in fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü

Şota ve Arçil'in fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü

28 Aralık 2019 Cumartesi - 14:33




Trabzonspor'un efsane isimlerinden Şota ve Arçil'in servis edilen son fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü.





Şota ve Arçil Arveladze, belki dünya üzerinde birbirlerine en çok benzeyen iki kardeş.

Tek yumurta ikizi olan Arveladze kardeşleri ayırt etmek neredeyse imkansız. Hatta anne babalarının dahi onları sık sık birbirlerine karıştırdığı biliniyor. Geçtiğimiz yıllarda Trabzonspor Teknik Direktörü olan Şota Arveladze'nin de, bordo mavili kulübün eski başkanı Faruk Özak'la yemek yiyen ikiz kardeşi Arçil ile karıştırıldığı için gönderildiği ortaya çıkmıştı.


Arçil Arveladze (Solda) - Şota Arveladze (Sağda)

SON DÜŞEN FOTOĞRAF TARTIŞMAYI TEKRAR ATEŞLEDİ

Sosyal medya düşen son fotoğrafta kullanıcılar yine birbirine düştü. Binlerce yorumun yapıldığı fotoğrafta  iki kardeşin yan yana çekilmiş fotoğraflarını koyup, "Şota’nın yanında arçil ,arçilin yanında Şota" esprisini yapan da oldu, doğru bilen de.

EFSANE TERCÜMAN ALAATTİN GAYRETLİ NE DEMİŞTİ

Şüphesiz ki Şota ve Arçil'i Türkiye'de en iyi tanıyan isim olan tercüman Alaattin Gayretli. Alaattin Gayretli de Türkiye'nin yakından tanıdığı bir sima... Arveladze kardeşlerin futbolcu olduğu dönemde bir TV kanalı için ikisiyle 'Türkçe'den Türkçe'ye çeviri yapan tercüman (!)' olarak sosyal medyada 'efsane' haline gelen bir isim...

KENDİLERİ BİLE BİRBİRLERİNİ AYIRT EDEMEDİ

Şota geçen yıl Kayserispor'u çalıştırırken kendisini ziyarete gittim. Kayserispor Tesisleri'ndeki sohbetimizde Arçil ve Süleyman Hurma da vardı. Onlara geçmiş yıllarda çekilen bir fotoğraflarını gösterdim; "Şota bu sensin, bu da Arçil" dedim. Şota itiraz etti, "Hayır, ben o değilim öbürüyüm" dedi. Arçil de itiraz etti, "Bizi karıştırıyorsun" dedi. Ben ısrar ettim. Bunun üzerine Şota, Gürcistan'daki eşine ve annesine fotoğrafı cep telefonuyla gönderdi, "Hangisi benim?" diye sordu. Hanımı da benim dediğimin doğru olduğunu söyledi. 

SOSYAL MEDYADA GELEN BAZI YORUMLAR

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap