SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sosa'nın yerine Fernandes geliyor

Sosa'nın yerine Fernandes geliyor

20 Ağustos 2020 Perşembe - 15:23




Trabzonspor'da Jose Sosa'nın Fenerbahçe ile anlaşması alternatif olarak belirlenen Manuel Fernandes isminin şartlarının masaya yatırılmasına neden oldu.





Jose Sosa’nın Pazartesi günü beklenen geri dönüşü yapmaması ve Fenerbahçe’yle anlaşması Trabzonspor’da Manuel Fernandes isminin masaya gelmesine neden oldu... daha önce “Sosa giderse…” denilerek Portekizli oyuncu ile ilgili görüş alışverişinde bulunuluyordu. Ancak Sosa gitti. Fernandes ismi ciddiye bindi.
İlk olarak Fernandes’in son aldığı maaş, kendisine talip olan takımlar ve yapılabilecek teklif masaya yatırıldı. Ayrıca Fernandes’in özel hayatındaki durum incelendi.
* Fernandes son oynadığı Krasnodar’da 1.5 milyon euro kazanıyordu.
* Rusya’dan herhangi isteyen bir takım yok. Championship ve Portekiz’den bazı talipleri var. Ancak resmi bir görüşme yok.
* 34 yaşında Beşiktaş’taki gibi hızlı bir gece hayatı yok.
* 1+1 yıllık sözleşme için 1 milyon euro artı 500 bin euro’luk bir ön teklif sunulabilir. Menajerinin ve oyuncunun tutumuna göre değerlendirme yapılabilir.

Beğendim
7
Sevdim
2
Beğenmedim
14
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap