SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sosa'dan şampiyonluk yorumu: Daha bir şey bitmedi!

Sosa'dan şampiyonluk yorumu: Daha bir şey bitmedi!

13 Temmuz 2020 Pazartesi - 15:13




Süper Lig'in 32. haftasında Denizlispor ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor'da futbolcular tek yürek oldu. Kaptan Jose Sosa ile Abdülkadir ve Uğurcan, yaptığı konuşmada henüz yarışın bitmediğini ifade etti.





Ligde son üç haftaya lider Başakşehir'in 4 puan gerisinde giren Trabzonspor pes etmiyor. Bordo-Mavililer bugünkü Denizli maçı öncesinde tek yürek tek bilek oldu.

MÜTHİŞ BİR HAVA YARATTI
Dünkü idman öncesinde kaptan Sosa ile Abdülkadir Ömür ve Uğurcan toplantı yaptı. 3 yıldızın sözleri takım içinde müthiş bir hava yarattı.

SAVAŞMAYA DEVAM
Sosa, "Daha bir şey bitmedi. Sonuna kadar savaşacağız" derken, Abdülkadir ve Uğurcan, "Mücadeleyi bırakmayacağız" diye konuştu.

TEK HEDEF 3 PUAN OLACAK
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Trabzonspor, Denizli deplasmanında 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Fırtına rakibini yenip Başakşehir'in kaybını bekleyecek. Yani ayaklar Denizli'de, akıllar Konya'da olacak.

TRABZON'DA TESTLER NEGATİF
Trabzonspor'da yöneticiler, teknik ekip ve futbolculara uygulanan Covid-19 testlerinin tamamının negatif çıktığı açıklandı.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap