SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > SOSA’DA PAZARLIK MASASI!

SOSA’DA PAZARLIK MASASI!

15 Mayıs 2018 Salı - 10:08




Arjantinli oyuncu için takas formülü üzerinde çalışılıyor.





Trabzonspor’un elden çıkarmak istediği Jose Sosa’ya Beşiktaş talip oldu. Karadeniz ekibi Mustafa Pektemek ve Gökhan Töre’ye karşılık bu transferi bitirmek için yoğun temas içerisinde.

GÖRÜŞMELER VAR!

Trabzonspor yönetiminin  yüksek maliyeti nedeniyle elden çıkarmanın planlarını yaptığı Jose Sosa için Beşiktaş ile dirsek temasına geçildiği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar’ın kadrosuna katmayı düşündüğü Arjantinli oyuncu için Karadeniz ekibinin kurmaylarının takas formülü üzerinde durduğu bilgisine ulaşıldı. Trabzonspor ile Beşiktaş cephesinin bu konuda uzlaşmak için yoğun bir temas içerisinde olduğu seslendirildi.

OLUMLU ADIM

Karadeniz ekibinin Sosa’ya karşılık Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek’i talep ettiği ifade edilirken Beşiktaş’ın da bu teklife olumlu bir yaklaşım gösterdiği belirtildi. Sezon bitiminin ardından Her iki yönetim bir araya gelerek bu takasın gerçekleşmesi için gerekli adımları atacağı bilgisine ulaşıldı. Trabzonspor yönetimi ayrıca Burak Yılmaz içinde Beşiktaş ile görüşme halinde olduğu iyi bir bedelle golcü oyuncuyu Siyah-Beyazlı ekibe göndereceği bildirildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap