SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sosa gönderilip...

Sosa gönderilip...

26 Ekim 2017 Perşembe - 09:32




Trabzonspor yönetimi Jose Sosa konusunda kimsenin beklemediği bir karar aldı…





Trabzonspor yönetimi Jose Sosa konusunda kimsenin beklemediği bir karar aldı…  15 Ocak 2018 tarihine kadar  3.4 milyon euro ödeyerek Arjantinli oyuncunun haklarını alabilecek olan bordo-mavili yönetim, bu hakkı kullanmama kararı aldı. Rıza Çalımbay’ın da onayıyla Sosa’nın ilk yarıda hakkettiği 1 milyon 620 bin euro’yu verecek ve gönderilecek. İkinci yarıda devam edip etmemesine ise Rıza Çalımbay karar verecek.

Şampiyonluk yarışının uzağında kalan Trabzonspor, bu sayede sadece 3.4 milyon euro bonservis değil artı olarak 6 milyon 560 bin euro ödemekten de kurtulacak. Bu da bordo-mavili yönetimin 9 milyon 960 bin euro’luk bir kar edeceği anlamına geliyor. 

Bongonda'nın da bonservisi alınmayacak

Trabzonspor yönetiminin aldığı bir başka karar ise Theo Bongonda’nın bonservisinin alınmaması oldu… sezon başında büyük umutlarla 400 bin euro kiralama bedeline alınan Belçikalı oyuncunun sözleşmesinde yer alan 3 milyon euro’luk satın alma bedeli kullanılmayacak. Devre arasında onun da gönderilmesi gündemde.

Hubocan'dan da kar edilmeye çalışılıyor


Yönetimin peşinde koştuğu bir başka tasarruf kapısı ise Tomas Hubocan… transferin son günü 250 bin euro kiralama bedeli ödenerek alınan ve 1.1 milyon euro satın alma bedeli bulunan Slovak oyuncunun gönderilmesine çalışılacak. Bu sayede kendisine ödenme sözü verilen 1.8 milyon euro’dan kurtulmaya çalışılacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap