SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sosa gidiyor mu? Top Carolina yengede

Sosa gidiyor mu? Top Carolina yengede

26 Mayıs 2020 Salı - 10:46




Korona salgını öncesi Arjantin’e giden Sosa’nın eşi Carolina Alurralde yaşanan süreç nedeniyle geri dönemedi. İkiz kızları Rufina ve Alfonsina ile baş başa kalan Arjantinli yıldızın bir hayli zor günler geçirdiği öğrenildi. Gelen bilgilere göre, çocuklarından uzak kalan ve onlarla her gün görüntülü görüşme yapan Carolina, Sosa’ya ‘dönelim’ baskısı yapıyor.





Yaşananlar nedeniyle kafası bir hayli karışık olan Sosa’nın son günlerde eski kulübü Estudiantes’le sıkça görüşme nedeninin de Bundan kaynaklandığı ifade edildi. Başkan Ahmet Ağaoğlu ile Sosa’nın bugün baş başa gerçekleştireceği görüşme bu nedenle büyük önem taşıyor. Ağaoğlu’nun bugünkü görüşmede kaptanı ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.

Başkanın bugünkü görüşmede Sosa’ya, “Hiç değilse bizimle 1 yıl daha kal. Şampiyonlar Ligi’nde kaptanımız olarak takımın başında sahaya çık. Bu takımın sana ihtiyacı var” diyeceği kaydedildi. Yıldız oyuncunun yakın çevresi de bugünkü görüşmenin kontrat konusunda belirleyici olacağını işaret etti. Camia ve taraftar da kaptanın 1 yıl daha kalmasını istiyor.

Beğendim
5
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap