SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sosa giderse Misic gelecek!

Sosa giderse Misic gelecek!

22 Mayıs 2020 Cuma - 14:06




Bordo-Mavili takımın gündemindeki isim, bonservisi Sporting Lizbon’da bulunan Hırvat maestro Josip Misic. PAOK’ta kiralık olarak forma giyen 25 yaşındaki Misic için girişimler hız kazandı. PAOK’un 2 milyon Euro’luk opsiyon hakkını kullanmak istememesi, bu transferde önemli bir avantaj görülüyor.





SÜPER Lig’de şampiyonluk yarışı veren Trabzonspor, gelecek sezon yapacağı transferler için de çalışmalarına devam ediyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jose Sosa konusunda henüz somut adım atamayan Bordo-Mavililer, Arjantinli oyuncunun ayrılması durumunda yerine alacağı ismi netleştirmeye başladı.

FIRTINA, Yunanistan’ın PAOK takımında kiralık olarak forma giyen Josip Misic için harekete geçti. Trabzonspor’un 25 yaşındaki Hırvat oyuncuyu Sosa’nın yerine düşündüğü kaydedildi. Bonservisi Sporting Lizbon’da bulunan Misic’in piyasa değeri ise 2 Milyon Euro civarında bulunuyor. Geride kalan 31 maçta 6 gol 11 asist yapan orta saha oyuncusunun Sosa’nın ayrılması durumunda kiralanması planlanıyor.

31 MAÇTA 6 GOL ATTI

25 yaşındaki Josip Misic bu sezon PAOK forması altında 31 maça çıktı.  6 gol atan Hırvat orta saha, 11 asistlik müthiş bir performans sergiledi. 1.87 boyunda olan Misic, merkez orta sahanın yanında ön liberoda da forma giyebiliyor.

Beğendim
10
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap