SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth'un olası transferine çarpıcı yorum! ''Hayatta yeri dolmayacak insan yoktur''

Sörloth'un olası transferine çarpıcı yorum! ''Hayatta yeri dolmayacak insan yoktur''

09 Eylül 2020 Çarşamba - 16:14




Trabzonspor transfer haberleri... Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de gösterdiği performansın yanı sıra Uluslar Ligi'nde gösterdiği performansla da birçok kulübün transfer radarına giren Alexander Sörloth için en ciddi aday Leipzig. Spor yazarı Cem Dizdar, Sörloth'un performansını ve Leipzig'e olası transferini TRT Spor'da değerlendirdi.





Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Trabzonspor'un Norveçli oyuncusu Alexander Sörloth, gösterdiği performansla birçok kulübün transfer radarına girmiş durumda.

Sörloth için en ciddi adayın Leipzig olduğu belirtilirken spor yazarı Cem Dizdar, Sörloth'un olası transferini ve performansını TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında değerlendirdi.

Cem Dizdar, ''Ligin 4- 5 haftasında bile 'ya nedir bu tek ayaklı oyuncu? Tren gibi ağır' diyen insanların ağırlıklı olduğu bir yerden 'yeri dolmaz’ anlayışına evrildiysek bu Trabzonspor’un gücünü gösteren bir şey. Takım almış oyuncusunu bir yere götürmüş. Oyuncu da kendisine bir şeyler katmış, çalışmış, gelişmiş. Hayatta yeri dolmayacak insan yoktur. Leipzig bu oyuncuyu nedir istiyordur? Norveç alt yapısı, dinamizminden dolayı. Bütün meseleyi biraz buradan okumak gerekiyor.'' yorumunda bulundu.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap