SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth'un cezası belli oldu

Sörloth'un cezası belli oldu

13 Şubat 2020 Perşembe - 17:27




Trabzonspor ile Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören Alexander Sörloth'un cezası belli oldu. Bordo-Mavili futbolcuya 2 maç men cezası verildi.





Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonsporlu Sörloth'a verilen cezayı açıkladı. Gençlerbirliği karşılaşmasında kırmızı kartla cezalandırılan Sörloth'a 2 maç ceza verildiği açıklandı.

TFF'NİN KONU İLE İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE;

"4- GENÇLERBİRLİĞİ Kulübünün, 08.02.2020 tarihinde oynanan GENÇLERBİRLİĞİ-TRABZONSPOR A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 12.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

5- TRABZONSPOR A.Ş.'nin, 08.02.2020 tarihinde oynanan GENÇLERBİRLİĞİ-TRABZONSPOR A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 24.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. sporcusu ALEXANDER SORLOTH'un, rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT'nin 43. ve 12. maddeleri uyarınca 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 8.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,(oyçokluğu)"


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap