SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth yarışı kızıştı! Fenerbahçe mi Trabzonspor mu?

Sörloth yarışı kızıştı! Fenerbahçe mi Trabzonspor mu?

24 Temmuz 2021 Cumartesi - 11:45




Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe ve Trabzonspor'da gündem transfer... Bordo mavili formayla Süper Lig'de gol kralı olan Sörloth için, ezeli rakipler devrede. Sörloth, iki kulübe de açık kapı bırakırken görüşmelerin devam ettiği belirtildi.





Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Alexander Sörloth için Trabzonspor'la kıyasıya bir yarış içerisine girdi. Türkiye'ye dönmesi halinde oyuncunun transfer önceliğine sahip olan bordo-mavililer, 25 yaşındaki Norveçli futbolcuya 2.6 milyon Euro garanti para önerirken sarı-lacivertliler tekliflerini 3.4 milyon Euro'ya yükseltti.

KESENİN AĞZINI AÇTILAR

Sabah'ın haberine göre; Bundesliga ekibi Leipzig'de 2.9 milyon Euro maaşı olan ancak vergiler çıktığında elinde net 1.5 milyon Euro kalan Sörloth, iki kulübe de açık kapı bırakırken görüşmelerin devam ettiği belirtildi.
Trabzonspor, kiralama bedeli olarak 3 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Ayrıca sonraki satışından alacağı yüzde 10'luk payından da vazgeçti. Fenerbahçe ise Leipzig'e 2.5 milyon Euro kiralama bedeli, zorunlu satınla opsiyonu ve sonraki satıştan yüzde 30 pay önerdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap