SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth’un menajeri İbrahim Polat transferi açıkladı

Sörloth’un menajeri İbrahim Polat transferi açıkladı

13 Haziran 2021 Pazar - 19:10




Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun önce istediği, ardından kulübünün yüksek maliyet istemesi ve oyuncunun da istekli olmaması nedeniyle vazgeçtiği Alexander Sörloth için kulübü Leipzig'in kulüp aradığı iddia edildi.





Trabzonspor’da gündem Alexander Sörloth… Bild gazetesinin “Leipzig, Norveçli oyuncuyu gözden çıkardı” haberi ciddi bir heyecan yarattı. Zaten Sörloth’un sosyal medya hesaplarına hücum eden bordo-mavili taraftarların heyecanı arttı.

Ancak Sörloth’un Leipzig’den ayrılmak istemediği iddia edildi. Hatta transfermarkt.de  tarafından bildirildiği üzere, Norveçli oyuncunun Türk danışmanı İbrahim Polat, “Sörloth geleceğini Leipzig'de görüyor” açıklaması yaptı.

Leipzig ödediği 20 milyon Euro’nun bir kısmını kurtarmak için Sörloth’u satabilir. Ancak 10 milyon euro’luk bir teklif bulması bile zor. Norveçli oyuncuyu kiralayabilir. Hatta yetkisiz menajerler Trabzonspor’la beraber Beşiktaş’ın da kapısını çaldı.

Trabzonspor ilgilenmedi. Ancak o menajerler Beşiktaş’a Leipzig’in Sörloth için 2.5 milyon euro kiralama bedeli istediğini ve tüm maaşını karşılamaları gerektiğini ilettiler. Bu da 3.3 milyon euro’luk maaşıyla beraber 5.8 milyon euro’ya geliyor. Bu rakam Beşiktaş’ın kafasındaki rakamın çok üzerinde.

Beğendim
3
Sevdim
10
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap