SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth’u, Kane ve Mbappe’nin önüne koydular!

Sörloth’u, Kane ve Mbappe’nin önüne koydular!

11 Nisan 2020 Cumartesi - 09:13




Real Madrid’de gündem Alexander Sörloth… 33 yaşındaki Karim Benzema’nın daha ne kadar İspanyol devinin birinci forveti olabileceği tartışması. Jovic ya da Diaz’ın Benzema’nın yerini doldurmasının imkansızlığı ve Real Madrid’in kimi transfer etmek zorunda olduğu gündeme yatırıldı.





Camianın önde gelen eski futbolcuları, yorumcuları, gazetecileri, taraftarları gündeme gelen forvetleri yorumladı. Mbappe, Kane ve Haaland favoriler oldu. Ancak Mbappe ve Kane’nin 200 milyon euro’dan, Haaland’ın ise 100 milyon euro’dan aşağı transfer edilemeyeceği ortamda 45 milyon euro’ya alınabilecek bir Sörloth’un kriz geçiş döneminde Real Madrid için en iyi seçenek olduğu öne çıktı. Marca gazetesinin Internet TV’sinin yaptığı “evden röportajlara” katılan taraftarlar bu dönemde yükse paraların transfere değil ülkenin yeniden ayağa kaldırılmasını istedi. Yönetim Mbappe ya da Kane’i bu dönemde transfer etmemesini istedi.

ZUBIZARETA: SÖRLOTH DİĞER EN İYİ NORVEÇLİ

Bu arada Sörloth’un son talibi Marsilya’da sportif direktör Andoni  Zubizareta’nın yönetime Norveçli oyuncuyu, “Haaland’ı alamayacağımıza göre diğer en iyi Norveçliyi transfer ederiz” diyerek yöneticileri ikna ettiği iddia edildi.

SÖRLOTH’TAN “O KİM?” DİYEN IBRA’YA GÖNDERME

Öte yandan ülkesine dönen Sörloth, İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic’in, “Sörloth kim tanımıyorum. Dünyada bir tane Zlatan var. Kimse ona benzemez. Ondan bir tane daha yok” sözlerini yorumladı. Trabzonspor’un Norveçli golcüsü, “o bir dünya yıldızı beni tanımaması çok normal. Umarım gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde kim olduğunu ona gösterme şansım olur” diyerek Ibrahimovic’e göndermede bulundu.


Beğendim
3
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap