SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth’tan Trabzonspor sözleri: ''Yarım kalmış bir hikayem var. Bunu mutlaka tamamlamak istiyorum''

Sörloth’tan Trabzonspor sözleri: ''Yarım kalmış bir hikayem var. Bunu mutlaka tamamlamak istiyorum''

05 Aralık 2020 Cumartesi - 14:57




Trabzonspor'da oynadığı tek senede attığı gollerle takımı şampiyonluk yarışında tutan, kişiliğiyle de çok sevilen Alexander Sörloth'un da aklı Türkiye'de ve Trabzonspor taraftarında kaldı.





Trabzonspor’da gündem Alexander Sörloth. Hem Fenerbahçe’nin hem de Galatasaray’ın peşinden koştuğu Norveçli oyuncu hem Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun, hem de Trabzonsporlu taraftarların yakın takibi altında. Başakşehir maçından sonra Sörloth’la ilgili sosyal medya hesabına  2 bin 500'e yakın yorum yapıldı. Hepsinin Trabzonspor taraftarından olması dikkat çekti.

Sörloth’un bu bilgiyi bizzat Başkan Ahmet Ağaoğlu ile paylaştığı ve “Lepzig’li taraftarlardan bir tane mesaj bile gelmezken Trabzonspor taraftarının beni desteklemesi çok duygulandırdı. Şimdi çok daha iyi anlıyorum ki, Trabzon benim ikinci evim. Günün birinde Türkiye'ye dönersem kesinlikle Trabzonspor'dan başka bir takımda forma giymem. Burada yarım kalmış bir hikayem var. Bunu mutlaka tamamlamak istiyorum.” dediği bildirildi.

Beğendim
77
Sevdim
107
Beğenmedim
2
Üzgün
3
İnanılmaz
16

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap