SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth kariyer rekorunu egale etti

Sörloth kariyer rekorunu egale etti

28 Aralık 2019 Cumartesi - 19:30




Sörloth, Trabzonspor'un Kayserispor'u 6-2 mağlup ettiği maçta 2 gol atarak kariyer rekorunu egale etti ve aynı zamanda gol krallığında da zirveye ulaştı.





 Trabzonspor'da Sörloth, bordo mavili formayla kariyer rekorunu egale etti. Trabzonspor'un, Kayserispor karşısında 6-2 kazandığı maçta Norveçli futbolcu kariyerinde en çok gol attığı sezonlardan birini yaşıyor. Norveçli futbolcu 1 gol daha atması halinde kariyer rekoru kıracak.

Sezon başında Trabzonspor'a kiralık olarak gelen Sörloth, Kayserispor maçında 2 gol atarak, aynı zamanda Süper Lig'de gol krallığında da zirveye oturdu. Norveçli futbolcu ligde toplamda 12 gol atarken, aynı zamanda 5 asiste ulaştı. 

KARİYER REKORUNU EGALE ETTİ

Sörloth, kariyerinde şu ana kadar 2016/17 sezonunda Midtjylland'da oynadığı dönemde 15 gol atarak en golcü dönemini yaşamıştı. O sezon 26 maçta 15 gol atan Norveçli futbolcu, Trabzonspor formasıyla 2019/20 sezonunda henüz ligin 17. haftasında totalde bu rakama ulaştı. 
 
SÖRLOTH TRABZONSPOR'DA KAÇ GOL ATTI?

Sörloth bu sezon Trabzonspor formasıyla ligde oynadığı 17 maçta 12 gol atarken, 5 asist yaptı. Tüm kulvarlarda ise 15 gol attı ve 6 asist yaptı. 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap