SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth için Avrupa'da transfer çılgınlığı!

Sörloth için Avrupa'da transfer çılgınlığı!

06 Eylül 2020 Pazar - 20:11




Geçtiğimiz sezon attığı gollerle tüm Avrupa'nın dikkatini çeken Trabzonspor'un Norveçli yıldızı Alexander Sörloth için flaş gelişmeyi duyurdular.





Trabzonspor'da bu sezon kalıp kalmayacağı merak konusu olan Alexander Sörloth konusunda flaş bir gelişme yaşandı.Trabzonspor'un İngiliz ekibi Crystal Palace'tan iki yıllığına kiraladığı Norveçli yıldızın talipleri her geçen gün artıyor.Sörloth'u elinden tutup oynatma amacında olan bordo mavili ekip, yüksek bedellere ulaşılmadıkça hiçbir takımla masaya oturmama kararı almıştı.

PAZARLIKLAR BAŞLAMIŞTI 

Bundesliga ekiplerinden Leipzig, Norveçli golcüyü transfer listesine almış ve Trabzonspor ile pazarlıklara başlamıştı.

HOCASI DA DUYURMUŞTU 

Leipzig'in teknik direktörü Julian Nagelsmann, "Alexander Sörloth, kesinlikle bize katkı sağlayacak bir oyuncu. Geçen sezon çok fazla gol attı. Bu istatistiklerini Bundesliga'da da tekrarlayabilirse bu muhteşem olur"
Sörloth dışında diğer adaylara da bakıyoruz. Ancak, sonuçta listemizde 50 oyuncu falan yok. Bu koşullar altında Sörloth'un diğer adaylara göre biraz daha pahalı olmasının nedeni de bu" şeklinde açıklama yapmıştı.
Alman basınında BILD, Leipzig'in Trabzonspor'un talep ettiği 20 milyon euroluk bonservis ücretini yüksek bulduğunu yazmıştı.

DEV KULÜPLER HAREKETE GEÇTİ 

Foot-Sur sitesinden yer alan habere göre; Lyon, Moussa Dembélé'nin takımdan ayrılması durumunda Fırtına'nın forveti Alexander Sörloth'un Fransız golcünün yerini alabileceğini iddia etti.
Haberde, Dembele'yi birçok takımın transfer listesine aldığı ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı kaydedildi.

LUIS SUAREZ'İN YERİNE... 

İngiltere Premier Lig ekipleri ve La Liga'dan Barcelona'nın Luis Suarez'in yerine Dembele'yi düşündüğü vurgulandı.
Norveçli santrfor, geçen sezon Trabzonspor formasıyla 49 maçta 33 gol, 11 asistlik performans sergilemişti.
Trabzonspor'un Sörloth transferi için bonuslarla birlikte 26 milyon euro talep ettiği biliniyor.

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap