SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth Türkiye’ye dönerse yalnızca Trabzonspor’da oynar

Sörloth Türkiye’ye dönerse yalnızca Trabzonspor’da oynar

12 Kasım 2020 Perşembe - 11:41




Norveç’li yıldızın ‘ara transferde G.Saray’a geleceği’ iddiaları gerçeği yansıtmıyor





Bordo-mavili kulüp, Alexander Sörloth’un Leipzig’e transferinde sözleşmeye özel bir madde koydurdu. Buna göre, Sörloth, Türkiye’ye dönerse öncelik Trabzonspor’un olacak. Golcü futbolcunun bir başka gitmesi ancak Fırtına’nın izni ile gerçekleşebilecek.

Sezon başında Trabzonspor’dan Alman ekibi Leipzig’e transfer olan Alexander Sörloth şu sıralar yeni takımında huzurlu değil. 7 haftası geride kalan Bundesliga’da 7 maça çıkan ve 313 dakika sahada kalan Norveçli forvet, henüz gol ve asist katkısı üretemedi. Bu durum büyük eleştirilere yol açarken, Almanya’nın etkili gazetelerinden Bild, “20 milyon Euro’luk forvet henüz gol atamadı.

Sörloth Leipzig’in aradığı golcü değil” yorumunu yaptı. Almanya’da Kuzeyin Kralı adına bu gelişmeler yaşanırken Türkiye’den, “Sörloth ara transferde Galatasaray’a gelecek” iddiaları ortaya atıldı. Ancak bu iddia gerçeği yansıtmıyor. Nedeni ise, Sörloth Leipzig’e giderken yapılan sözleşmeye konulan özel bir madde.

Bu maddeye göre, Norveçli yıldız, Türkiye’ye dönerse, öncelikli söz hakkı Trabzonspor’un. Eğer Trabzonspor Sörloth’u istemezse ya da izin verirse genç golcü Türkiye’den bir başka takımın formasını giyecek. Aksi durumda ise Trabzonspor’a dönecek ve bordo-mavili formayı giymeye devam edecek. Yine Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, Almanya’da istediği ortamı bulamayan Sörloth devre arasında kiralık olarak Trabzonspor’a gelmek istiyor.
 

Beğendim
574
Sevdim
107
Beğenmedim
31
Üzgün
14
İnanılmaz
40

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap