SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth, Falcao ve Muriç'e fark attı

Sörloth, Falcao ve Muriç'e fark attı

12 Nisan 2020 Pazar - 14:11




Trabzonspor'un gol makinesi Alexander Sörloth oyların %61.4'ünü alarak rakiplerine ezici bir üstünlük kurdu. Galatasaray'ın Kolombiya'lı süperstarı %18.8 ile 2. sırayı alırken, Fenerbahçe'nin Kosova'lı golcüsü Vedat Muriç ise oyların %17.5'ini alarak 3. sırada kaldı.





Twitter üzerinden yapılan ankette''Süper Lig'de ilk 26 haftanın en iyi forveti kim?'' sorusunun cevabı belli oldu. 9.760 kullanıcının oy kullandığı ankette ilk sırayı Trabzonspor ile harika bir sezon geçiren, Real Madrid, Atletico Madrid, Bayern Münih, Liverpool, Napoli, Monaco gibi takımları peşine takan Alexander Sörloth aldı.

Bu sezon 19 golle krallık yarışında zirvede olan Sörloth, oyların %61.4'ünü alarak dev rakiplerine ezici bir üstünlük sağladı. Türkiye’de yılın transferi olan ve imzası dünya çapında ses getiren Radamel Falcao, 2. sırada yer aldı. Ligde 9 gol atıp 1 de asist yapan tecrübeli golcü, %18.8'lik yüzdesiyle Sörloth'u takip etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap