SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth atıyor fiyatı artıyor!

Sörloth atıyor fiyatı artıyor!

17 Kasım 2019 Pazar - 10:41




'Kuzeyin Oğlu’nun bu başarısı, kendisini yakın takibe alan Avrupa devlerinin iştahını daha da kabarttı. Satın alma hakları 6 milyon Euro karşılığında Bordo-Mavili kulüpte olan genç golcü için şimdiden 15 milyon Euro’lu bedeller konuşulmaya başlandı...





// Karadeniz Özel // İsmail DÜZGÜN // Trabzonspor'un sezon başında İngiliz ekibi Crystal Palace’dan kadrosuna kattığı Alexander Sörloth değerine değer katıyor. Önceki gece Norveç Milli Takımı ile Faroe Adaları’nı 4-0 yendikleri karşılaşmada 2 gol atan 'Kuzeyin Oğlu', birçok takımın dikkatini çekmeye devam ediyor.

6 Milyon Euro ile satın alma opsiyonu Trabzonspor’da bulunan ve geçtiğimiz haftalarda Real Madrid’in de transfer listesine giren Norveçli oyuncu, milli takım ile yarın oynayacakları Malta maçında da takip edilecek.

Şimdiden değeri 15 milyon Euro’yu bulan Sörloth, bu sezon Trabzonspor forması ile 11 lig maçında 6 gol 3 asist yaptı.




UEFA Avrupa Ligi’nde de 8 maça çıkan Norveçli oyuncu, 2 gollük katkı sağladı. Golcü oyuncu ayrıca Milli Takım'da bu sezon 4 karşılaşmada 3 gol kaydetti.
 
Beğendim
5
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap