SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > “Sörloth 1 yıl daha kalmak istiyor…”

“Sörloth 1 yıl daha kalmak istiyor…”

09 Mayıs 2020 Cumartesi - 12:51




Bir dönem Trabzonspor'un gönlünde taht kuran golcülerden biri olan Şota, Alexander Sörloth'un bir yıl da takımda kalacağını açıkladı. Şimdilerde teknik direktörlük yapan isim, Norveçli golcünün İngiltere Premier Lig'de de başarılı olabileceğini aktardı. Bu arada Alexander Sörloth, ligin devam etmesi sonrasında 7 gol daha atarsa Şota'ya ait 25 gollük rekoru kıracak.





Trabzonspor’un Premier Lig’e döneceği iddia edilen golcüsü Alexander Sörloth için Şota’dan açıklama geldi. Trabzonspor’dan sonra bir süre Rangers’da oynayan Gürcü teknik adam, kendisine Sörloth ile ilgili sorulan soruya, “Türkiye Ligi’nde goller atmak iddia edildiği gibi çok kolay değil. Tamam bir Premier Lig değil ama Hollanda Ligi de değil. Orada defanslar çok sert. Çok acımasız” dedi.

Sörloth’u defalarca izlediğini söyleyen Şota, “Premier Lig’e döner ve doğru takımı seçerse başarılı olur. Ama bence en az bir yıl daha Türkiye’de kalıp Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyor. En azından bana söylenen o” dedi.

Şota'nın rekorunu kırmaya yaklaştı

Ligin bitimine 8 hafta kala 19 gole ulaşan Sörloth, 7 gol daha atarsa Şota’nın 25 gollük rekorunu kıracak.

Bu sezon 15 golle en fazla Süper Lig maçında gol atan oyuncu Alexander Sörloth (15). Avrupa'nın beş büyük liginde daha fazla sayıya ulaşan isimlerse 18 farklı maçla Robert Lewandowski ile Ciro Immobile ile 16 maçta Cristiano Ronaldo.


Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap