SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sol ayaklı, 5 asistli, bedava stoper

Sol ayaklı, 5 asistli, bedava stoper

05 Nisan 2020 Pazar - 11:27




Batan geminin mallarına göz diken Trabzonspor öyle bir ismi listesine ekledi ki voleyi vurmaya hazırlanıyor… Championship’ten düşmesine kesin gözüyle bakılan Charlton’ın Senegalli stoperi Naby Sarr. Stoper oynamasına rağmen İngiliz ekibinin en fazla asist yapan (5) oyuncusu olan 26 yaşındaki sol ayaklı ismin sözleşmesi de sezon sonunda bitiyor.





Manoel, Da Costa ve Hosseini gibi üç stoperinin birden sözleşmesinin biteceği ortamda Trabzonspor’un 1.96’lık dev Senegalli stoperi çok uygun şartlarda kadroya katabileceği bildirildi.

MANOEL’E “İSTERSEN GİDEBİLİRSİN” DENİLDİ

Liglerin en erken Haziran ayında başlayacağının netleşmesinden sonra Trabzonspor yönetimi Ocak ayında Cruziero’dan kiraladığı ancak geride kalan 9 maçta hiç şans vermediği Manoel’e, isterse ülkesine dönebileceğini iletti. Kendisiyle “ekstra sezon”da çalışılmasının düşünülmediği bildirilen Brezilyalı stopere yeni çocuğu da olduğu ve ailesinin yanında olmak isterse anlayış gösterileceği ve Nisan ve Mayıs ayı maaşlarının da verileceği bildirildi.

DA COSTA VE PEREIRA İLE “EKSTRA SEZON”DA DEVAM

Liglerin en erken Haziran başında başlayacağının netleşmesinden sonra Trabzonspor yönetimi Joao Pereira, Bilal ve Manuel Da Costa ile birer görüşme yaptı… Pereira’ya “2 aylık” ekstra sözleşme teklif edildi. Zaten FIFA’nın kararının da bu yönde olduğu belirtildi. Bilal ve Da Costa’ya ise iki aylık “ekstra sezon”un FIFA kurallarına göre geçirileceği anlatıldı. Kendilerinin o dönemde göstereceği performansın gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağını belirleyeceği mesajı verildi.


Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap