SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sizinle cennet mi? Asla!

Sizinle cennet mi? Asla!

16 Ekim 2017 Pazartesi - 09:00








Bırakın atı alıp Üsküdar’dan geçenleri, sayenizde bütün takımlar Trabzonspor’u çiğneye çiğneye Balkanlar’a, bazıları da Avrupa’ya gittiler. Egolarınızdan ötürüdür ki olmayan yönetiminiz yüzünden, ihtirası Trabzonspor camiası üzerine çıkmış hocanız Ersun Yanal yüzünden bu şehrin üzerine kara bulut gibi çöktünüz.

Sizler hocanıza, hocanız da sizlere sahip çıkarken Trabzonspor etik değerlerini hiçbiriniz görmediniz. Sadece teknik adam önünde ceket ilikleyen, hocalarına bağlılığını bildiren yöneticiler olarak Trabzonspor tarihindeki yerinizi aldınız. ‘Zaman lazım’ dediniz, zamanı kullandınız.

ersun

Geçen süreler içerisinde kendinizi bile kendinize ifade edemediniz. Sizinle olmadı, olmayacak da. Trabzonspor’u yoğun bakımda paramparça ettiniz. Bir tek sizinle yorgun kalbi kaldı, onu da perişan ettiniz. Gidin beyler! Gideceksiniz de. Doktorluğunuza saygı duyan hasta Trabzonspor’un sizinle ne anılmaya mecali kaldı ne de bir hedefi kaldı.

Görünen şu ki, sizlerle beraber Trabzonspor adına ne bir özveri ne de erdemlik kaldı. Kimseye görünmeden, sağa sola tweet atmadan usulca ve sessizce tesislere uğramadan, istifanızı Akyazı Stadyumu’nun koltuklarına bırakın, çekip gidin. Sizi ne bir çift göz arayacaktır ne de isminizi artık bir kimse söyleyecektir.

Giderken de sakın Ersun hocayı unutmayın. Kol kola girin, yeter ki gidin. Yazık, yazık, yazık! Yazıklar olsun sizlere! Trabzonspor tarihinde bakın ki sizin gibi bir yönetim kurulu bir daha oluşmuş mudur? Sizinle cennet mi? Asla! Önünden geçersem namerdim.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap