SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Siopis oynarsa kim yedek kalacak?

Siopis oynarsa kim yedek kalacak?

22 Ağustos 2021 Pazar - 16:06




Teknik direktör Abdullah Avcı’yı yarın Sivasspor ile oynanacak lig maçı öncesi tatlı bir telaş sardı.





Teknik direktör Abdullah Avcı’yı yarın Sivasspor ile oynanacak lig maçı öncesi tatlı bir telaş sardı.

Deneyimli çalıştırıcı alınması için ısrarcı olduğu Manolis Siopis için yer arıyor. ‘En az 3 yerli’ kuralı nedeniyle Uğurcan, Berat ve İsmail’i 11’e yazan Avcı, Bakasetas veya Marek Hamsik’ten birini kulübeye çekecek. Ya da Slovak yıldız Hamsik’i farklı bir pozisyonda oynatacak.

SİOPİS'E YER ARANIYOR

TRABZONSPOR’DA ‘Atom Karınca’ Manolis Siopis’in gelişi orta sahayı güçlendirirken, teknik direktör Abdullah Avcı’nın Yunan futbolcuyu kimin yerine oynatacağı merak konusu oldu. Bu bölgede Berat, Bakasetas ve Marek Hamsik’i kullanan Avcı, Siopis’i ilk 11’e yazdığında bu kez yabancı kuralına takılacak. 3 yerli oyuncu tercihini şimdilik Uğurcan, Berat ve İsmail Köybaşı’dan yana kullanan tecrübeli teknik adam, Siopis’i oynatması durumunda Bakasetas ya da Marek Hamsik’ten birini kulübeye çekmek zorunda kalacak. Ya da Hamsik’i farklı bir bölgede değerlendirmenin planlarını yapacak. Abdullah Avcı ve kurmaylarının yarın oynanacak Sivasspor maçında Siopis’e ilk 11’de yer vermesi halinde, diğer tercihleri bu çok merak edilen sorunun yanıtı olacak.

Beğendim
4
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap