SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sinan Engin'den TFF'ye Soru: Fenerbahçe'ye ne söz verdiniz?

Sinan Engin'den TFF'ye Soru: Fenerbahçe'ye ne söz verdiniz?

24 Mart 2024 Pazar - 11:11




Yorumcu Sinan Engin'den TFF hakkında şok iddia





Beyaz TV'de yayınlanan ''Beyaz Futbol' programında yorumculuk yapan Sinan Engin olaylı derbi ve kupa finali ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sinan Engin Fenerbahçe'ye söz verdiğini iddia ederken ''TFF'ye soruyorum Süper Kupa'nın ertelenmesi için Fenerbahçe'ye söz verdiniz mi? '' sorusunu sordu.

FENERBAHÇE İKİNCİ LİGE DÜŞÜRÜLECEK

Fenerbahçe'nin olaylı derbi ile alaklı çekilmediğini belirten Engin kupa finali için Fenerbahçe'ye söz verdiğini fakat TFF'nin son olaylardan sonra bu karardan vazgeçtiği ve kupa finalini 7 nisan'da oynama kararına tepki olarak Fenerbahçe'nin çekilme kararı aldığını ve maçlara çıkmayacağını ve bu nedenle ikinci lige düşürüleceğini iddia etti.

AMAÇ FENERBAHÇE'Yİ YOK ETMEK

Sinan Engin TFF'nin sözünü tutmayarak Fenerbahçe'yi zor durumda bıraktığı ve TFF'nin tüm kozlarını oynadığını ve Fenerbahçe'yi çekilmeye ittidiğini söylerken ; ''TFF'nin amacı Fenerbahçe'yi Türk futbolundan yok etmek!'' dedi.
 

Beğendim
3
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap