SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sinan Bolat; "Uğurcan Çakır'ı çok beğeniyorum"

Sinan Bolat; "Uğurcan Çakır'ı çok beğeniyorum"

07 Nisan 2020 Salı - 14:27




Milli kaleci Sinan Bolat, en çok Uğurcan Çakır'ı beğendiğini ve dev kulüplere gitmesini beklediğini söyledi.





Ülkemizde Galatasaray, Kayserispor ve A Milli Takımın formalarını giyen Sinan Bolat, en çok Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'ı beğendiğini söyledi.

Bolat'ın ifadeleri şöyle:

“Medyada benimle ilgili çıkan transfer haberlerini okuyorum. Sezon sonunda takımımla olan sözleşmem bitiyor. Hem Avrupa’dan hem de Türkiye’den beni isteyenler var. Bu net olarak söyleyebilirim. Ama bu süreçte bir takım ismi vermek doğru olmaz. Sezon sonu hep birlikte göreceğiz. Hayırlısı.”

"Milli duygu çok özel"

“Her insanın yaşamında unutamadığı özel anlar vardır. Sinan’ın da bu konuda dağarcığı hayli dolu. Ancak özellikle iki unutulmaz olayı bizimle paylaşıyor: “2009 yılında milli takıma çağrılmam ve milli takımda oynadığım maçlar benim için unutulmaz anlar. Gerçekten çok özel duygularla sahaya çıkıyorum. Yine 2009 yılında Standard Liege forması giydiğim dönemde Şampiyonlar Ligi’nde AZ Alkmaar’a konuk olduğumuz maçta kafa ile attığım golü hiç bir zaman unutamayacağım. Attığım bu golle Avrupa Ligi’ne gitmiştik. Benim için ilginç bir olay olmuştu. Büyük bir sevinç yaşamıştım.”

"Muslera'sı olan Galatasaray çok şanslı"

“Kaleciliği zaten kesinlikle tartışılmaz. Onun yanında insan olarak da çok iyi bir karakter. Tüm takımların taraftarlarının ona sempati duyması da bunu zaten net olarak gösteriyor. Çok iyi bir karaktere sahip. Galatasaray’ın şampiyonluklarında hep katkısı olmuştur. Çok kritik anlarda müthiş kurtarışlar yapmıştır. G.Saray böyle bir kaleciye sahip olduğu için çok şanslı."


"Uğurcan iyi bir kaleci"

“Süper Lig’i maçlarım olmadığı dönemlerde takip ediyorum. Bu dönemde çok iyi bir kaleci jenerasyonu yakaladık. Uğurcan Çakır’ı çok beğeniyorum. Avrupa’nın önemli takımlarından birine transfer olacağını düşünüyorum. Rize’de Gökhan Akkan da iyi bir isim.“

"İndirimler normal"

“Bu zorlu süreç kulüpler açısından hiç de kolay değil. Maçlar durmuş durumda. Kulüplerin gelirinin büyük bir kısmı maç hasılatları, bilet, loca, yayın gibi… Kulüplerin bu isteği normal. Bizde de bu olabilir.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap