SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Şikayet edecek kadar alçalmadım

Şikayet edecek kadar alçalmadım

06 Ekim 2018 Cumartesi - 10:58




Eski başkan Muharrem Usta Karadeniz’e olay açıklamalar yaptı Usta, ‘Futbolcuları şikayet ettiriyor’ iddialarına sert çıktı..





KARADENİZ ÖZEL HABER - Muharrem Usta, “Ne oyuncularla ne de onların menajerleriyle işim olmaz. Bunu yapacak insan değilim. Geçtiğimiz yıl Malatya maçı sonrası bana bir darbe yapıldı. O darbe şimdi yine devam ediyor. Ama bunların hepsiyle hukuk önünde hesaplaşacağız” dedi.

İPLER İYİCE KOPTU

Trabzonspor'da eski ve yeni yönetim arasındaki son günlerde gerilen ortam iyice tavan yaptı. Ahmet Ağaoğlu yönetimi yaşanan ekonomik krizin suçlusu olarak Muharrem Usta’yı göstermiş ve o dönemle ilgili bağımsız bir kuruma araştırma yaptırmıştı. Bağımsız Denetim Şirketi’nin verileri de kamuoyu ile paylaşıldı. Bu gelişmenin ardından eski başkan Muharrem Usta, raporda yer alan 36 milyon TL’lik borcu üstlendiğini açıkladı. Ancak daha sonra ipler koptu.

ERENCE'YE KONUŞTU

Hele ki bir yöneticinin, ‘Futbolcuları Muharrem Usta şikayet ettiriyor’ sözleri ortamı iyice gerdi. Muharrem Usta dün gazetemizi aradı. Son derece üzgün ve kırgın olduğunu gözlemlenen Usta, Spor Koordinatörümüz Nihat Erence’ye konuştu. Sözlerine, ‘Şikayet edecek kadar alçalmadım’ diye başlayan Usta, “Bunları söyleyen kişilerin sorunu benim. Rahatsız oldukları kişi Muharrem Usta. Ancak Trabzonspor için asıl tehlike bu düşünce yapışanda olanlar” dedi.


ÇİFTLİK OLARAK GÖRÜYORLAR

Muharrem Usta konuşmasını şöyle sürdürdü: “TRABZONSPOR için yapmayacağımız şey yok. Zaten bu sevdamız için başkanlık koltuğuna oturduk. Kulüp tarihinin en önemli sponsorluklarını kazandırdık. Milyon dolarlık sponsorları Trabzonspor’a getirdik. Ancak bu şehirde, birileri var. İstiyorlar ki İstanbul’dan gelen başkanlar parayı versin onlar kulübü babalarının çiftliği gibi yönetsin. Yok böyle bir şey. Bu adamlar bu şehrin, bu kulübün düşmanları. Amaçları gündemde olmak.

KİŞİSEL HESAPLAŞMA

BANA 21 Ekim 2017’de Malatya maçı sonrasında operasyon yapıldı. Bu bir darbeydi. Bana bu darbeyi yapanlar şimdi aynı şekilde
bunu devam ettiriyor. Onların amaçları ne Trabzonspor ne de kulübün başarısı. Tek dertleri var, o da Muharrem Usta. Tüm bu yapılanlar, açılan davalar, her şey kişisel hesaplaşma. Ben buna hazırım. Herkesle, her ortamda hesaplaşmaya varım. O gün bana o darbeyi yapanları tüm Trabzon biliyor. İsimlerini tek tek tüm kamuoyu hatırlıyor.

TÜM ZARARI ÖDERİM


BAĞIMSIZ Denetim Şirketi adı altında bir mali müşavirlik bürosunun yaptığı araştırmayı ciddiye alacak birisi değilim. Varsa yürekleri
gelsinler. Uluslararası bir bağımsız şirketle anlaşalım ve Trabzonspor’un son 10 yılını araştıralım. Eğer bu yapılan araştırmada ben hatalı görülürsem tüm zararı ödemeye hazırım. Ancak bunu yapabilecek yürek onlarda yok. Ahmet Ağaoğlu farkında değil. Bu 3-5 kişi geçmişte bana yaptıklarını zaman içinde ona da yapacaklar.

DERİN TRABZONSPORLULAR

TRABZONSPOR’UN başarılı olması hepimizi mutlu eder, ediyor. Ancak bu kafa yapısındaki insanlarla başarı zor. Teknik direktör olarak Mourinho’yu getirin. Manchester City’nin 11’ini sahaya sürün, bu düşünceyle başarı gelmez. Yine bu ‘Derin Trabzonsporlular’ devreye girer ve kendi çıkarları uğruna işlere çomak sokar. Geçmiş dönemde bana yaptıklarını başka başkanlara da yaptılar. Artık bu adamlarla yasal çerçeveler içinde hesaplaşacağız.

MALATYA MAÇI SONRASI NELER YAŞANDI?

ESKİ başkan Muharrem Usta’nın; “Malatya maçı sonrası bana yapılan darbe yine devam ediyor” sözleri bizi geçmişe götürdü. Peki
Malatya maçı sonrası neler yaşanmıştı? Tarih: 21 Ekim 2017, günlerden cumartesi. Trabzonspor deplasmanda Malatyaspor’a 1-0
mağlup olmuş ve kıyamet kopmuştu. Bu karşılaşma sonrası Trabzonspor kafilesi dönüş yolunda iken başkan yardımcıları Mehmet Yiğit Alp, Önder Bülbüloğlu ile yönetim kurulu üyeleri Nevzat Aydın, Özer Bayraktar, Tuncay Bekiroğlu ve Yiğit Oğuz Duman görevlerinden istifa etmişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap