SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Shinji Kagawa Trabzonspor'a önerildi!

Shinji Kagawa Trabzonspor'a önerildi!

08 Ocak 2020 Çarşamba - 11:02




Galatasaray'a önerilen Real Zaragoza'da top koşturan Japon futbolcu Shinji Kagawa, Trabzonspor'a da teklif edildi.





Shinji Kagawa’yı Beşiktaş’a getiren Necdet Ergezen, Japon oyuncuyu Galatasaray’a önerdi... Ergezen’in oyuncusu Yunus Akgün’ün Galatasaray’dan ayrılması için görüşme için geldiği kulüpte Shinji Kagawa ismini gündeme getirdiği bildirildi.

Ancak Ergezen’in, Shinji Kagawa’yı sadece Galatasaray’a değil iyi ilişkileri bulunan Trabzonspor’a da önerdiği gelen bilgiler arasında.  

Galatasaray reddetti

Galatasaray, Shinji Kagawa teklifini, Fatih Terim'in isteğiyle geri çevirmişti. Fatih Terim, ikinci yarıda bu bölgede Emre Akbaba'yı düşündüğü için Kagawa önerisini geri çevirmişti.

Talisca iddialarından sonra...


Trabzonspor'da ise Talisca iddialarından sonra Shinji Kagawa'nın gündeme gelmesi, yönetimi araştırmaya itti. Trabzonspor, Japon futbolcunun Asya pazarına girmek için aracı olabileceği için bu transfere sıcak bakıyor. Ancak futbolcunun son durumu hakkında scout ekibinden ve teknik ekipten rapor talep edildi. Çıkacak sonuca göre Trabzonspor'un Kagawa için hamle yapıp yapmayacağı belli olacak.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap