SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sharif’in takımı El Ahli’de kavga çıktı! Sharif’i yüksek paraya satmak için oğlumu oynatmıyorlar

Sharif’in takımı El Ahli’de kavga çıktı! Sharif’i yüksek paraya satmak için oğlumu oynatmıyorlar

03 Mayıs 2021 Pazartesi - 11:18




Fırtına’nın gündeminde olan Mohamed Sharif,’in takımı El Ahli’de kavga çıktı!





Trabzonspor’un golcü adayları arasında adı ilk sıralarda yer alan Sharif’le ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Oğlu Marwan Mohsen’in yedek kalmasına tepki gösteren baba Tharwat Mohsen, “El Ahli yönetimini amacı  Sharif’i yüksek bedelle Türk takımına satmak. Bunun için sürekli onu parlatmaya çalışıyorlar” dedi. Babasının bu isyanına tepki gösteren Marwan Mohsen sosyal medya hesabından, “Mohamed Sharif şu anda Mısır'daki en iyi forvet oyuncusu. Babamın açıklamalarından dolayı kendisinden özür diliyorum” açıklamasını yaptı.

Bordo-Mavili kurmayların, adını golcü adayları arasında ilk sıraya yazdığı Sharif’in transferiyle ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor. 25 yaşındaki Muhammed Sharif takımı El Ahli’nin El Gouna ili oynadığı maçta sahaya ilk 11’de çıktı. Karşılaşma 1-1 sona ererken Sharif iyi bir oyun ortaya koymasına karşın gol atamadı. Maçın sonunda ise çok konuşulacak bir gelişme yaşandı. Oğlu Marwan Mohsen’in yedek kalmasına tepki gösteren baba Tharwat Mohsen, El Ahli yönetimini topa tuttu. Yaşananlara isyan eden baba Tharwat Mohsen, “El Ahli yönetimini amacı  Sharif’i yüksek bedelle Türk takımına satmak. Bunun için sürekli onu parlatmaya çalışıyorlar. Ortada büyük bir kayırmaca var. Oğlumun 1 dakika bile forma giymemesi büyük hata” açıklamasını yaptı. Babasının bu açıklamasından sonra Marwan Mohsen ise sosyal medya hesabından, "Babamın ne dediğine dair hiçbir fikrim yoktu. Bugün duyunca çok şaşırdım! Mohamed Sherif şu anda Mısır'daki en iyi forvet oyuncusu. Ondan özür dilerim” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap