SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Serkan Asan Getafe'ye! Trabzonspor'un gençleri kapışılıyor!

Serkan Asan Getafe'ye! Trabzonspor'un gençleri kapışılıyor!

04 Ocak 2020 Cumartesi - 12:44




Transferde hareketli günler geçiren Trabzonspor'a Getafe'den sürpriz bir teklif geldi. Getafe, Trabzonspor'a Serkan Asan için 1.5 milyon Euro teklif etti.





Trabzonspor’un genç futbolcularına teklif yağmaya devam ediyor... bunlardan birisi de Serkan Asan. Bordo-mavililerin Avrupa Kupası maçlarında zaman zaman forma giyen genç oyuncuya Getafe talip oldu. İspanyol ekibi grup maçlarında kendilerine karşı oynayan 1999 doğumlu oyuncu için bordo-mavililere 1.5 milyon Euro teklif etti.

Bu sezon forma giymeye başladı

Trabzonspor altyapısında yetişen Serkan Asan, bu sezon A Takıma yükseldi. Serkan Asan bu sezon, 2 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 3 Avrupa Ligi maçında forma şansı buldu.

Joao Pereira: 10 yıl sağ bek aramazsınız

Sağ bekte forma giyen Serkan Asan, takımın tecrübeli ismi Joao Pereira'nın da övgüsünü almıştı. Joao Pereira, Ünal Karaman'a Serkan Asan'a sahip çıkılması konusunda önerilerde bulunmuştu. Joao Pereira, Serkan Asan için, ''10 yıl sağ bek aramazsınız'' yorumunu yapmıştı.


Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap