SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Serhat'dan sonra Batuhan Karadeniz'de özür diledi

Serhat'dan sonra Batuhan Karadeniz'de özür diledi

21 Mart 2024 Perşembe - 10:29




Serhat Akın ve Batuhan Karadeniz açıklamaları nedeniyle özür diledi.





Trendyol Süper Lig'de 17 Mart Pazar günü oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olayları tv ve sosyal medya platformlarında yorumlayan Fenerbahçe eski oyuncusu Serhat Akın ve Trabzonspor eski oyuncusu Batuhan Karadeniz ağır ifadeler kullanmış ve bu sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

BATUHAN: HEMŞEHİRLİLERİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Batuhan Karadeniz ;

Arkadaşlar yayın esnasında servis edilen görüntüler ışığında yaptığım yorumlardan dolayı kendimi daha doğru ifade etmem adına açıklama yapma zorunluluğum doğmuştur. Öncelikle sporda şiddetin her türlüsüne karşıyım ve çıkan olayları hiçbir şekilde tasvip etmiyorum. Maç sonu çıkan olaylar münferit eylemler olmakla beraber, maç sonunda sıcağı sıcağına gelen görüntülerde sadece saldırıların olması yorumlarımı doğrudan etkiledi. Trabzonspor camiasının paylaştığı görüntülerden sonra olayların tek taraflı olmadığını tüm spor kamuoyu gibi bende görmüş oldum. İncittiğim, üzdüğüm tüm hemşerilerimden ve Trabzonspor camiasından özür dilerim.

SERHAT AKIN: KENDİME YAKIŞTIRAMADIM 

Serhat Akın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

Maç sonu canlı yayınımızda fazla adrenalin ve gerilimden ötürü kullanmamamız gereken yanlış ifadeler ağzımızdan çıkabiliyor. Hatam, genelleme yapmaktı. Her şeyden önce benim kendime yakıştıramadığım bu ifadelerden kaynaklı, konuyla alakası olmayan Trabzon halkı ve tüm izleyenlerimizden özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap