SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Serdar Taşçı’yı size getirebilirim

Serdar Taşçı’yı size getirebilirim

22 Haziran 2019 Cumartesi - 09:52




Trabzonspor’un eski göz ağrısı Serdar Taşçı konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Oyuncunun menajere Ahmet Bulut’un, ‘İsterseniz size getirebilirim’ dediği öğrenildi...





Başakşehir'in yolları ayırdığı stoper Serdar Taşçı Trabzonspor’a önerildi. Türk asıllı Alman futbolcunun menajeri Ahmet Bulut’un Bordo-Mavili kurmayları aradığı ve ‘İsterseniz size getirebilirim’ dediği kaydedildi.

Her transfer döneminde Trabzonspor’un gündemine gelen ancak bir türlü Bordo-Mavili formayı giyemeyen Serdar için bu kez Fırtına’dan değil kendisinden istek gelmesi, şaşırttı. Bu transfer konusunda ise Trabzonspor taraftarı ikiye bölündü. Bir kesim, ‘Tecrübesi yeter. Bize yararlı olur’ derken, diğer kesim ise, ‘Ona formayı vermek Hüseyin Türk gibi gençlerin önünü kapamak demektir. Ne işi var bizde? Başkan kapıya gitsin’ yorumunu yaptı. 32 32 yaşında, 1.86 boyunda olan Serdar Taşçı, geçtiğimiz sezon Başakşehir’de 5 maça çıktı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap