SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Şenol Güneş Trabzonspor'a başkan adayı mı oluyor?

Şenol Güneş Trabzonspor'a başkan adayı mı oluyor?

18 Nisan 2021 Pazar - 12:50




Milli Taskım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in gelecek planları arasında hem Trabzonspor başkanlığı hem de TFF başkanlığı olduğu iddia edildi.





Fatih Terim’in Galatasaray başkanlığına adaylığını koyacağına dair dedikoduların dolaştığı ortamda Trabzonspor camiasında da alttan alta benzer konuşmalar geçiyor… camianın içinde pek çok kişi, Şenol Güneş’in Euro 2020’de takımın başında olacak. Ondan sonra kolları sıvayıp, Türk Milli Takımı’nı Katar’da 2022 yılında yapılacak Dünya Kupası’na götürecek. Sonra teşekkür edip kenara çekilecek.

Bu dakikadan sonra Güneş’in önünde iki yol var. Birincisi TFF başkanlığı, ikincisi ise Trabzonspor başkanlığı. Trabzonspor kulübü başkanlığı için “Güneş olur. Olmalı” diyenlerin örneği Faruk Özak, Özkan Sümer ve Atay Aktuğ. Ancak Güneş’i, TFF’nin başında görmek isteyenlerin sayısı da fazla. Onların fikrine göre Güneş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş dahil tüm kulüplerin ortak başkanı olur. (Fotospor)

Beğendim
6
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap