SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Şenol Güneş: ''Trabzonspor gençlere döndü ama...''

Şenol Güneş: ''Trabzonspor gençlere döndü ama...''

15 Şubat 2020 Cumartesi - 10:53




A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu...





A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş gündemle ilgili açıklamalarda bulunurken Trabzonspor hakkında da yorumlarda bulundu

Güneş şöyle konuştu;

TRABZONSPOR BUNA GÜZEL ÖRNEK

Ülke futbolunun gelişmesi için her kesime ihtiyaç var. Ülke futbolunun yapılanmasında sıkıntılar var. Mali disiplinin ortaya çıkmasıyla birçok şey değişecektir. İstenen seviyeye gelemedik. Yöneticilerin de işleri zor. Bu borçlarla savaşarak yürütmeye çalışıyorlar. Trabzonspor buna güzel örnek. Büyük borçlar yapılarak başarı gelmedi, sonra giderleri azaltarak yaş ortalamasını da düşürdü. Sahneye daha çok yönetici açıklamaları çıkıyorsa bunun karşılığında hakem konuşuluyorsa, biz futbol oynamıyoruz başka bir şey yapıyoruz demektir. Futbol adamı olarak üzülüyorum.

TRABZONSPOR GENÇLERE DÖNDÜ AMA...


Oyuncu üretip satmalıyız. Kulüpler borçları azaltır. Trabzonspor'u ondan örnek verdim. Aldığınız oyuncuya verdiğiniz paralar boşa gidiyor. Başarı da gelmeyince borç artıyor. Sadece başarı gelince de olmuyor. Beşiktaş ile gruptan çıktık, başarı geldi. Peki neden borç arttı? Gerçeğe bakalım. Mali disiplin çok önemli. Üretime dönmeliyiz. Oyuncu üretimini sağlarsak dışarıdan almaya gerek yok. Elinizde Ozan Kabak var, Galatasaray sattı. Oyun yerine oynayacak kaç oyuncu aldı, kaça aldı? Fenerbahçe, kaç tane stoper aldı? Trabzonspor gençlere döndü diyoruz ama 4 tane stoperi yabancı. Bu kadar yabancı ekonomik olarak kulübe zarar veriyor. Hem döviziniz gidiyor hem de ceza alıyorsunuz. Yabancı sayısının şu dönemde azaltılması taraftarıyım. Borçlar öteleyerek gidiliyor, bunlar bir gün ödenecek.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap