SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Şenol Güneş, Karaman’ı yanına çağırdı: ''Milli takıma gel Yardımcım ol''

Şenol Güneş, Karaman’ı yanına çağırdı: ''Milli takıma gel Yardımcım ol''

Karadeniz Özel

30 Nisan 2019 Salı - 21:55




Bordo-mavili yönetimin henüz yeni sözleşme için teklif yapmadığı tecrübeli teknik adama eski hocasından ilginç bir öneri geldi. Şenol Güneş Ünal Karaman’a, “Sezon bitiminde yanıma gel. A Milli Takım’da birlikte çalışalım” dedi…





Trabzonspor'da gösterdiği başarılı performansla taraflı tarafsız herkesin övgüsünü alan Ünal Karaman’a önemli bir görev için teklif geldi.

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Sabit Sabır’ın cenazesi için Trabzon’a gelen Şenol Güneş’in bordo-mavili takımın teknik direktörü Ünal Karaman’a teklifte bulunduğu öğrenildi.

Şenol Güneş’in bu buluşmada, “2002 yılında Milli Takım’da birlikte çok önemli işlere imza attık. Türkiye’yi Dünya 3’üncüsü yaptık. Seni yeniden yanımda görmek istiyorum. Birlikte aynı başarıları bir kez daha yaşayalım” dediği ifade edildi.




Ünal Karaman’ın bu öneriye olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermediği bildirilirken, başarılı çalıştırıcıyı Almanya’nın Hertha Berlin kulübünün de istediği kaydedildi.

Haber: Mehmet KARAGÖZ
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap