SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Savcılığa gitmeyen yönetim Volkan’ı TFF’ye şikayet etti!

Savcılığa gitmeyen yönetim Volkan’ı TFF’ye şikayet etti!

30 Nisan 2019 Salı - 11:46




Trabzonspor, ‘O nalizci benden özür dilesin. Yoksa gelir otobüsten alır özür diletirim” tehdidi savuran Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’i Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet etti.





Trabzonspor, ‘O nalizci benden özür dilesin. Yoksa gelir otobüsten alır özür diletirim” tehdidi savuran Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’i Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet etti. Nedeni ise Volkan’ın tehdit içeren konuşmalarının maçın temsilcisi Hakan Yapan tarafından rapor edilmemesi. Bordo-mavili kurmaylar, temsilci Hakan Yapan ile birlikte Volkan Demirel için TFF’ye şikayet dilekçesi verdi. Oysa camia ve taraftar, yönetimden Volkan’ın TCK’NIN 106’ncı maddesi uyarınca suz işlediğini ve bunun karşılığı olarak da savcılığa suç duyurusunda bulunulmasını bekliyordu.

BİRİLERİNDEN Mİ KORKUYORSUNUZ?

Yönetimim, yaşanan bu olay karşısında adli makamlara gitme yerine olayı kapatmaya çalışması Trabzonspor camiasını şok etti. Şikayetlerini sosyal medya üzerinden paylaşan binlerce bordo-mavili taraftar, “Birilerinden mi korkuyorsunuz? Birileri bu konuda size baskı mı yapıyor? Mecliste Trabzon’u temsil eden 4 bakanımız var. Yeter ki siz inançlı olun. Onlar gereğini yapar” diyerek Ahmet Ağaoğlu ve yönetimine çağrıda bulundular.




 
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap