SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Şampiyonluğun habercisi... Real Madrid istiyor ama...

Şampiyonluğun habercisi... Real Madrid istiyor ama...

29 Şubat 2020 Cumartesi - 12:16




Trabzonspor camiası geçmiş örneklerden dersler çıkarmış görünüyor… takım şampiyonluğa gitmesine, lider olmasına rağmen ne yönetime, ne oyunculara, ne de teknik heyete “ya şampiyonluk ya şampiyonluk” baskısı yapılmıyor.





* Taraftarlar tribünleri dolduruyor, güzel futbol istiyor. Bunun devamında galibiyetin ve başarının geleceğine inanıyor.

* Şampiyonluk şarkıları söyleniyor ama önceki gibi 2-0 öndeyken 3’üncü golün atılması için baskı, strese sokmuyor. Galibiyet  için takıma destek veriliyor. Futbolcularla kavga edilmiyor.

* Hüseyin Cimşir gibi daha önce teknik direktörlük geçmişi olmayan bir isim takımın başına geçiyor, camia desteğini gösteriyor.

* Başkan Ahmet Ağaoğlu kendisini en iyi şekilde ifade ediyor. Kavga edilecekse ediyor, savunulacaksa savunuyor. Her şeyi, her durumu açık açık anlatıyor.

* Futbolcular havaya girmiyor. Kendilerini şehrin üzerinde görmüyor. Real Madrid’le adı anılan Sörloth da, Liverpool’dan gelen Sturridge de şehre adapte olmuş durumda.

* Yerlisi de yabancısı da Trabzonspor’un Avrupa devlerine gitmek için bir basamak olduğuna kendilerini inandırmış durumdalar.

* Teknik heyet kim formayı hakkediyorsa ona veriyor. Sturridge bile olsa Liverpool’dan bile gelse hazır değilse oynamıyor. Bu da diğer futbolculara “iyi olan formayı alır” mesajını veriyor.

Beğendim
7
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap