SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > ‘’Şampiyonluğu Fenerbahçe maçında kaybettik’’

‘’Şampiyonluğu Fenerbahçe maçında kaybettik’’

18 Mayıs 2019 Cumartesi - 12:17




Trabzonspor Erdoğdulular taraftarlar derneği Başkanı Savaş Yılmaz Karadeniz Gazetesine yaptığı açıklamada Beşiktaş maçını kazanarak az da olsa 3.lük şansını son maça bırakacaklarını söyledi.





Yılmaz Fenerbahçe maçında Trabzonspor’un şampiyonluğu kaybettiğini belirterek’’ Bu sezon herkes 2liğe,.3.lüğe konsantre oldu ama bizim bedava şampiyonluğumuz gitti. Son 3 sezondur elimizin tersiyle şampiyonluğu ittik, Beşiktaş maçı diğer Fenerbahçe, Galatasaray maçları gibi derbi maçı, bu maçımız 3 sonuca açık maç, böyle maçların tahmini havası olmaz. Beşiktaş maçından daha çok takıldığım Fenerbahçe maçı çok yönlü bir maçtı, Fenerbahçe bizden beraberlik alarak küme düşmekten kurtuldu, bize karşı biraz başarı alanlar dirilmeye geçiyorlar, Fenerbahçe’nin bu sezon aradığı başarı bizimle başladı. Bizim muhtemel olan %80 lik şampiyonluk şansımızı o maçta bıraktık ve ne yazık ki çok basit hatalardan oldu. Fenerbahçe maçında Ünal hocanın yetersizliği görüldü. İnşallah bu akşam Beşiktaş’ı kendi sahamızda yeneriz ve az da olsa 3.lük şansımızı son maça bırakırız’’dedi.

‘’Taraftarlarımız Burak Yılmaz’ın değil değil Beşiktaş’ın havasını bozsun’’

Yılmaz’’Taraftarlarımız Burak Yılmaz’a tepkisini göstermek için hazırlanıyor. Burak Yılmaz gibi oyuncular gelip geçicidir, biz Trabzonspor’uz futbolcuları dikkate almamalıyız, takımları dikkate almalıyız. Taraftarlarımız futbolculara beste yapmasın, takımlara karşı beste yapsınlar. Burak Yılmaz gibi futbolcuları kaleye alıp maçta ona tepki göstermeyelim, seneye ilk maçlarımızı evimizde seyricisiz oynarız. Bu akşam tüm taraftarlarımızı sadece takımımıza desteğe davet ediyorum’’dedi.



 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap