SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Şampiyonluğa odaklandım

Şampiyonluğa odaklandım

01 Nisan 2020 Çarşamba - 12:20




Trabzonspor'un ve Süper Lig'in kralı Alexander Sörloth, transfer kulaklarını tıkadı. Ligde 19 gole imza atan, bu sezon ise şimdiye kadar 28 gol ve 8 asistlik bir performans ortaya koyan Sörloth'un adı birçok Avrupa devi ile anılmaya başlamıştı.





Trabzonspor'un ve Süper Lig'in kralı Alexander Sörloth, transfer kulaklarını tıkadı. Ligde 19 gole imza atan, bu sezon ise şimdiye kadar 28 gol ve 8 asistlik bir performans ortaya koyan Sörloth'un adı birçok Avrupa devi ile anılmaya başlamıştı. Şu anda sadece işine odaklandığını ve anı yaşadığını söyleyen süper golcü, "Kulübümle sözleşmesi devam eden bir oyuncuyum. Şampiyonluktan başka bir düşüncem yok. Ligde gol kralı olmak gibi hedefler de şampiyonluktan sonra gelir" dedi. Sörloth, koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalırken, çalışmalarını da aksatmadan devam ettiriyor. Norveçli yıldız her gün koşarak ve pedal çevirerek formunu koruyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap