SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Şampiyonlar ligi bombası Kanga

Şampiyonlar ligi bombası Kanga

11 Şubat 2020 Salı - 20:51




Hem ligde hem de kupa da yoluna dolu dizgin giden Trabzonspor şimdiden gelecek sezonun planlarını yapıyor.





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // Asıl hedefi Şampiyonlar Ligi’nde oynamak olan Bordo-Mavililer, bu arenada başarılı olacak kadroyu oluşturmak için düğmeye bastı. Yönetimin ilk hamlesi ise orta saha için oldu. Kurmaylar, ara transfer döneminde de gündeme gelen ancak kulübü Sparta Prag’ın uçuk bonservis bedeli istemesi nedeniyle geri adım attıkları Guelor Kanga için harekete geçti.

SEZON sonunda sözleşmesi bitecek olan Kanga ve menajeriyle yapılan görüşmede prensip anlaşmasına varıldı. 29 yaşında olan Gabonlu orta sahaya yıllık 1.4 milyon Euro öneren Trabzonspor, Kanga’dan ‘tamam’ yanıtı aldı. Tecrübeli isim ile 2+1 yıllık sözleşme konusunda da fikir birliğine varıldı. Kanga transferi gerçekleşmediği için Ndiaye’yi kiralayan kurmaylar, sezon bitiminde Senegalli’ye teşekkür edip yolları ayıracak. Bunun nedeni ise Ndiaye’nin satın alma opsiyonunun 8.5 milyon Euro olması.

Beğendim
8
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap