SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Şampiyon armadayı ligin sıradan takımı yaptınız… YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE…

Şampiyon armadayı ligin sıradan takımı yaptınız… YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE…

09 Nisan 2023 Pazar - 13:36




Fırtına, ‘Nobetçi hoca’ İhsan Derelioğlu ile çıktığı maçta Kasımpaşa’ya 2-0 mağlup oldu, performansıyla sevenlerini kahretti: Trabzonspor sizin oyuncağınız değil





Dünya starı Bartra kulübede, Ramos (!) Hüseyin ilk 11’de… Dünyanın önünde ceket iliklediği Marek Hamsik, kenarda, yeteneksiz Doğucan ilk 11’de… İşte böyle başladığımız maçta, ‘kötü son’ kaçınılmazdı öyle de oldu. Bordo-mavililer, ‘Nöbetçi hoca’ İhsan Derelioğlu ile çıktığı sınavda sınıfta kaldı ve büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Düşme hattından uzaklaşmak isteyen Kasımpaşa maçı Mounir Chouiar ve Eysseric’in penaltıdan attığı gollerle 2-0 kazanıp rahat bir nefes alırken, bize ise hüsran düştü. Bordo-mavili takımda yenilgiye isyan eden tek oyuncunun olmaması ise dünkü akşamın en acı veren görüntüsü oldu. Son haftalarda dökülen kaptan Uğurcan Çakır dün kalesine gelen 3 topun ikisinde gol yiyerek yine hayal kırıklığı yarattı.

Ankaragücü’ne yenilerek kupadan elenen ve sevenlerini kahreden Trabzonspor, dünkü görüntüsüyle ligi de havlu attığını gösterdi. Ligin bitmesine 9 hafta olmasına karşın, bu tablo taraftar ve camiayı gelecek sezon içinde karamsarlığa sevk etti. Sosyal medya üzerinden görüşlerini dile getiren taraftarlar, yönetimden teknik adam konusunu biran önce çözmesi için, “Takımın başına acil hoca’ çağrısında bulundu.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
4
Sevdim
3
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap