SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Samed Yeşil: Trabzonspor'a gitmediğim için pişmanım!

Samed Yeşil: Trabzonspor'a gitmediğim için pişmanım!

21 Mart 2022 Pazartesi - 11:11




Ferdi Kadıoğlu ile anlaşmayı başaramayan Trabzonspor'da gözler Halil Dervişoğlu ve Can Bozdoğan'a çevrildi... Yönetim bu oyunculara yıllar önce Trabzonspor'a gelmek yerine Liverpool'a gidip kariyerini bitiren Samed Yeşil'i örnek verecek...





Trabzonspor son dönemde genç oyunculara yatırım yapıyor… Ferdi’nin Fenerbahçe’de kalmasından sonra gözler Galatasaray’da kiralık oynayan Halil Dervişoğlu ve Beşiktaş’ta kiralık oynayan Can Bozdoğan’ın üzerinde.

Akıllara ise bir dönem Trabzonspor’a gelmek yerine Liverpool’u tercih eden sonrasında kariyeri tamamen biten Samed Yeşil geldi.

Ailesi Ferdi ve Halil gibi Trabzonlu olan Samed, Leverkusen’den 1.2 milyon euro’ya Liverpool’a transfer oldu. Trabzonspor’a gelmek yerine Premier Lig hayallerinin peşinden koştu. Ancak Samed daha sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Alman U-16, U-17, U-18 ve U-19 takımlarında forma giyen Samed henüz 27 yaşında olmasına rağmen son olarak forma giydiği Ankara Demirspor’da da tutunamadı. Almanya amatör lig takımlarından DJK Tönis’e kadar düştü.

Samed verdiği bir röportajda, “Hayallerin peşinde koşmak yerine gerçekleri takip etseydim, şimdi kariyerim başka yerlerde olurdu” itirafında bulundu. Liverpool’a giderek hayalini gerçekleştirdiğini ancak, Trabzonspor’u seçmesi gerektiğini itiraf etti.


Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap