SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sadi Tekelioğlu'dan Yusuf Yazıcı itirafı! Transfere engel oldum

Sadi Tekelioğlu'dan Yusuf Yazıcı itirafı! Transfere engel oldum

25 Ekim 2020 Pazar - 11:27




UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag karşısında hat-trick yapan Yusuf Yazıcı'nın eski hocası Sadi Tekelioğlu açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı Yusuf Yazıcı'nın alt yapıdan A takıma çıkarılmasının ardından Samsunspor'a transfer olacağını bu transfere kendisinin engel olduğunu dile getirdi.





Yusuf Yazıcı'nın eski hocası Sadi Tekelioğlu, Milli futbolcu ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
Tekelioğlu, Yusuf Yazıcı'nın Samsunspor'a transfer gönderilmek istendiğini bu transfere kendisinin engel olduğunu dile getirdi.

İŞTE O AÇIKLAMA:




Yusuf'un Trabzonspor'da kaybolmak üzere olduğu bir dönemde, Shota ayrılmıştı, ben hem alt yapıya hem de A takıma 3.5 ay baktım. O sürede Yusuf Yazıcı alt yapıdaydı. U-19 oyuncusuydu. Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür de hatta. Aldık biz bu oyuncuları A takımda oynattık. Biz görevimizi tamamladık, bizden sonra Hami hoca geldi ben alt yapıya döndüm ama tabii oyuncularımı takip ediyorum da. Yusuf'un gönderileceğine dair bir haber geldi sezon bittiği zaman. Samsunspor istiyor dendi. Ben bu olayı duydum ve direkt müdahil oldum. Hemen kendisini aradım.
'Gideceksin, başka kulübe gitmek istemiyorum. Oynarsam Trabzonspor'da oynayacağım. Oynamazsam beni U-21'e gönderin, ayrılmak istemiyorum ' diyeceksin' dedim.
 
Beğendim
6
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap