SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hedef Yok Umut Var
9.05.2023

LİGDE ve kupada sezon sonu itibariyle hiçbir hedefi kalmayan Trabzonspor’un tek amacı yönetime ve hocaya ilk galibiyeti yaşatmaktı. Bunu da başardılar. Son iki maç 10 kişi kalan Trabzonspor, bugün uzun süre 10 kişi kalan rakibe karşı net bir galibiyet aldı. Oyunun hemen başında Ankaragücü hem 10 kişi hem de hocasız kaldı. Hocayı bilmem ama oyuncusu eksik kalan Ankaragücü  çok şey kaybetti. Oyuna hiçbir zaman ortak olmadı. Hiçbir farklı gösteremedi. Oysa aynı Ankaragücü Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u elemiş, elemeyle de kalmamış çok üstün oynamıştı. Belli ki 10 kişi kalmak Ankaragücü’ne pahalıya mal oldu.

TRABZONSPOR sakat, cezalı ve değişen kadrosuna rağmen 10 kişilik Ankaragücü’ne karşı çok üstün oynadı. Çok pozisyon buldu, az pozisyon verdi. Uzun süre umutsuz olan Umut Kasım 2022’den bu yana ilk kez defa bir maçta iki gol attı. Dolasıyla Umutsuz vaka iken Umut oldu. Bu galibiyet yeni hocaya, yeni yönetime ufak bir moral oldu. İleriye biraz daha güvenli bakabilirler. Ancak oynayan, oynamayan sakatı, sağlamı cezalısı bu kadro üzerinden hayal kırıklığı üzerinden hayal kuranlar büyük hayal kırıklığı yaşarlar. Yeni sezonda bu kadro ile yola çıkılmaz. Ancak yola çıkılacak 3-5 oyuncu çıkar. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap