SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sadi Tekelioğlu: "Uğurcan değerini bulduğunda gönderilmeli"

Sadi Tekelioğlu: "Uğurcan değerini bulduğunda gönderilmeli"

26 Temmuz 2021 Pazartesi - 18:27




Sadi Tekelioğlu, Uğurcan Çakır'ın da artık takımdan ayrılması gerektiğini söyledi.





Karadeniz Gazetesini ziyaret eden Sadi Tekelioğlu, Trabzonspır'un transfer politasını değerlendirirken uğurcan Çakır'ında değerini bulduğunda gönderilmesi gerektiğini söyledi.

Hocam, başkan Ahmet Ağaoğlu, Abdülkadir Ömür konusunda hata yaptığını söyledi. 23 milyon Euroluk teklifi geri çevirdiklerini itiraf etti. Şu anda Uğurcan’ın transferi konuşuluyor? Sizce Uğurcan gitmeli mi, yoksa takım şampiyonluğa oynadığı için bir sezon daha kalmalı mı?

 

Kesinlikle gitmeli. Trabzonspor’un ana politikalarının başında her yıl önemli oyuncusu satmak yer almalı. Yusuf gitti, Ömür için direkten dönüldü ama yinekendini toparlayıp gidebilir. Uğurcan da bence değerini bulduğunda gönderilmeli. Çünkü bu şekilde hem kulübe ciddi bir girdi olacak hem de Uğurcan’ın gidişi diğer oyuncular için önemli bir artı motivasyon olacak. Bana göre Uğurcan için geç kalındı. Çünkü EURO 2020 öncesi 17 milyon euroyu gördü ama şimdi 10 milyon euro veren takım sayısı bir ya da iki.

 


Trabzonspor’un bu sezonki transfer politikasını ve alınan oyuncuları nasıl değerlendirirsiniz?

 

Abdullah hocanın istediği tüm oyuncular alındı. Doğru işler yapılıyor. Ancak önemli olan bunun saha içindeki dönüşü. Siz dünyanın en iyi, en pahalı takımını kurarsınız ama sahada iyi sonuçlar alamayınca bu hiçbir işe yaramaz. Ancak transfer edilen oyuncuların hepsi çok tecrübeli ve Avrupa deneyimi üst düzel futbolcular. Dediğim gibi burada önemli olan takım olmak ve elbette sahada iyi sonuçlar almak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap