SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rota yine Adebayor

Rota yine Adebayor

Karadeniz Özel

22 Temmuz 2019 Pazartesi - 10:06




Trabzonspor Togolu golcüyü yeniden gündemine aldı ancak bu transferde bir engeli aşmak zorunda





Alman golcülerde sıkıntı yaşayan Trabzonspor, ‘B Planı’nı devreye soktu. Rotayı yeniden Togolu forvet Emmanuel Adebayor’a çeviren Bordo-Mavililer bu transferde Şota ile rakip oldu. Gürcü teknik adamın çalıştırdığı Pakhtakor, Adebayor’a yıllık 2.5 milyon Euro öneriyor. Trabzonspor ise 35 yaşındaki golcüye 1.8 milyon Euro ve 1+1 yıllık teklif yaptı.

BONSERVİSİ ELİNDE BULUNUYOR

FORVET transferini Çarşamba gününe kadar bitirmeyi planlayan Trabzonspor’da rota yeniden Emmanuel Adebayor’a çevrildi. Başakşehir’den ayrılan ve bonservisi elinde olan Adebayor ile daha önce görüşülmüş ancak anlaşma sağlanamamıştı. Bu nedenle Bordo-mavililer, Alman golcüler Mario Gomez ve Simon Terodde ile görüşmelere başladı. Ancak bu transferlerde de beklenmedik engeller çıktı. Bu gelişmenin sonrasında da yönetim Adebayor ile temasa geçti.




TÜRKİYE’DE KALMAK İSTİYOR

TOGOLU forvete 1+1 yıllık sözleşmenin yanı sıra yıllık 1 milyon 800 bin Euro öneren Trabzonspor, Adebayor’un menajerinden beklenmedik bir yanıt aldı: “Oyuncumu, Şota’nın çalıştırdığı Özbekistan ekibi Pakhtakor istiyor. Üstelik yıllık 2.5 milyon Euro teklif ettiler. Değerlendiriyoruz” Menajerin bu çıkışına karşın Emmanuel Adebayor’un kariyerine Türkiye’de devam etmek istediği ve Bordo-Mavili takımın teklifini değerlendirdiği ifade edildi.




ADEBAYOR KİMDİR?

Adı: Emmanuel Adebayor
Yaş: 35
Uyruğu:  Togo



Boyu: 1,92 m
Mevki: Santrafor
Ayak: Sağ ayak
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap